Voorlopige indelingen seizoen 2017-2018

Deze indeling is voorlopig, want zoals jullie zien, zijn nog niet alle teams compleet. Daarnaast vinden er nog selectietrainingen plaats, op basis waarvan een aantal speelsters nog door zal schuiven. Deze selectietrainingen voor D2 zijn al gestart en voor D4 is dit in de week van 29 mei.

 

Beleid breedtesport en topsport

VC Sneek is zowel breedtesport als topsport. Voor de breedtesport hebben we bij de samenstelling van de teams zoveel mogelijk rekening proberen te houden met persoonlijke voorkeuren. Voor de topsportlijn geldt het beleid van VC Sneek om zoveel mogelijk talenten door te laten stromen naar de hogere teams.

 

Toelichting op vragen

Mochten er toch vragen zijn naar aanleiding van deze voorlopige teamindeling, dan kunnen jullie deze stellen op dinsdag 30 mei of donderdag 1 juni in sporthal Schuttersveld. Daar zullen de TC’s van zowel de heren, dames, jeugd en CMV vanaf 19.00 beschikbaar zijn voor vragen. Je dient dit van tevoren wel even aan te geven door een mail te sturen naar tcdamesvcsneek@hotmail.com. Van ons krijg je dan een tijd waarop je wordt verwacht.

 

Op vragen, opmerkingen of commentaar dat via de e-mail verstuurd wordt, zal niet worden gereageerd. Uiteraard hopen we dat eenieder zich kan vinden in het team waarin hij/zij is geplaatst. Wij wensen iedereen een fantastisch nieuw seizoen!

 

Dames TC VC Sneek

Heren TC VC Sneek

Jeugd TC VC Sneek

CMV TC VC Sneek