Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Zaterdag: dames 1 bij SWF Sport

Zaterdag: dames 1 bij SWF Sport

Op zaterdag 27 juni is de laatste sportuitzending van SWF Sport van dit seizoen. Zij hebben regelmatig voorbeschouwingen op onze wedstrijden en zijn live aanwezig bij belangrijke wedstrijden. Nu bieden ze dames 1 de mogelijkheid kennis te maken met hun luisteraars en geld te genereren voor 'Europa'.

 

Het volleybalseizoen van VC Sneek was zeer succesvol met het veroveren van de Supercup en de nationale titel. Natuurlijk wordt er nagepraat over dit geweldige seizoen, maar de dames komen ook in actie.  

 

Voor hun Europese avontuur is geld nodig en daarom is er in samenwerking met dit sportprogramma een actie op touw gezet. 

  1. Iedereen die langs komt op het dobbeterrein achter De Klink in Koudum kan (tegen betaling) met de dames op de foto.
  2. De dames geven ter plekke tips en trucks aan iedere volleyballer die langs komt en met hun wil volleyballen (tegen betaling uiteraard).
  3. VC Sneek geeft een clinic weg van dames 1 op een nader te bepalen tijdstip tegen het hoogste bod!

 

Genoeg reden om even langs te komen of een bod te doen op deze clinic. Dit kan ook telefonisch tijdens de uitzending op 0514-532133. U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur op het dobbeterrein in Koudum. Dames 1 is aanwezig van 15.00 tot 17.00 uur.  

 

Multimediaal

De uitzending van SWF Sport is te beluisteren via de radio, internet en te bekijken op TV-kanaal 40 bij Ziggo. Zie voor meer informatie over onze omroep de website omroepsudwest.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.