Sponsornieuws

Hier leest u het laatste nieuws over onze sponsoren

Bijvoorbeeld over nieuwe sponsoren en de mogelijkheden. U kunt zich hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

QMG en VC Sneek: ontwikkelen & plezier!

QMG, kledingsponsor meisjes A1

De naam van Question Mark Group prijkt op de trainingsjasjes van meisjes A1. QMG legt uit waarom zij voor VC Sneek kiezen.


Wie is Question Mark Group?

De naam zegt dat je eerst vragen moet stellen voordat je de optimale oplossing kunt bieden. QMG is de groepsnaam voor onder meer twee adviesbureaus: HTC Advies en Atir. In totaal werken er 50 adviseurs die zich iedere dag bezig houden met Foodservice, Hospitality en Facility vraagstukken. Dit varieert van het bedenken en realiseren van horeca en catering concepten tot het aanbesteden en afsluiten van contracten met uitvoerende partijen tot mysterie visits op de uitvoering en belevingsonderzoeken onder gasten.  We werken vanuit een modern pand in Almere in heel Nederland en Belgie.

Waarom VC Sneek?
Net als bij VC Sneek staan ontwikkeling van talent en plezier hebben in wat je doet centraal. Dit geldt ook voor QMG. De adviseurs kiezen voor QMG omdat ze zich willen ontwikkelen als mens en als adviseur. Dit doen we met elkaar in super leuke projecten bij heel uiteenlopende klanten zoals top Hotels en restaurants, Culturele centra, Universiteiten en Hogescholen, Ministeries en gemeenten maar ook ziekenhuizen of organisaties als KLM en Rederij Doeksen. Plezier & samenwerking is ook voor een adviesbureau heel belangrijk en fit zijn is ook een link naar sport. Je levert de beste prestatie als je goed in je vel zit en je vitaal voelt.

Meer weten?
De website van QMG
De website van HTC Advies
De website van Atir

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.