Arrangementen vitaliteit
Benieuwd naar de kosten van onze
arrangementen?
Bekijk ze hier

Onze arrangementen

Vitaliteitspartner VC Sneek

Als Vitaliteitspartner van VC Sneek verbindt u de naam van uw organisatie exclusief aan het event. U bent zichtbaar op alle uitingen, zowel online als offline. Een mediacampagne is in ontwikkeling en gepland voor juni en eind augustus/begin september. Op de speciale website krijgt u ruimte voor een eigen vitaliteitspagina, met de mogelijkheid voor het doorlinken naar uw eigen site. Daarnaast ontvangt u 5 toegangskaarten voor het event en is er ruimte voor u gereserveerd op de informatiemarkt. Tot slot verzorgt (een deel van) de selectie en staf van VC Sneek D1 een exclusieve volleybalclinic voor uw organisatie, wat bijvoorbeeld als prachtige kick off of katalysator voor uw eigen vitaliteitsprogramma kan dienen.

 

Neem voor meer informatie en de prijs van Vitaliteitspartner contact op met de organisatie (Erik Drenth, vitaliteit@vcsneek.nl , tel 06 57 475 376).

 

Vriend van Vitaliteit

Uw organisatie als Vriend van Vitaliteit betekent een vermelding van de naam en logo als ‘Vriend van Vitaliteit’ op de uitingen van het Event, zowel online als offline. Op de speciale webpagina van het Inspiratie Event krijgt u de ruimte om uw logo met een hyperlink (naar uw eigen website) te plaatsen, inclusief (1 alinea) tekstruimte op deze site. Tevens ontvangt u 3 toegangskaarten voor het event en is er ruimte voor u gereserveerd op de informatiemarkt. De prijs voor het arrangement ‘Vriend van Vitaliteit’ bedraagt € 1.500 inclusief BTW.

 

Wilt u ook “Vriend van Vitaliteit”  worden? Stuur een email aan vitaliteit@vcsneek.nl of bel 06 57 475 376 (Erik Drenth)

 

Sponsorarrangement huidige sponsoren VC Sneek

Als huidige sponsor van VC Sneek kunt u voor uw bedrijf, klanten, partners of bijvoorbeeld medewerkers 3 toegangskaarten afnemen, tegen sterk gereduceerd tarief. Dit kan voor slechts € 325 inclusief BTW. Uw naam als sponsor wordt vermeld op de speciale website van het event.

 

Losse kaarten sponsoren en leden

Sponsoren en leden van VC Sneek kunnen ook tegen gereduceerd tarief een toegangskaart bestellen. De prijs hiervan bedraagt € 120 inclusief BTW

 

Losse kaarten

Wilt u een inspirerende, interactieve en leerzame vitale middag beleven, dan kunt u voor € 150 inclusief BTW een toegangskaart tot het Inspiratie Event ‘Vitaliteit: Topsport in bedrijf’ bestellen.

 

Meer informatie: Stuur een email aan vitaliteit@vcsneek.nl of bel 06 57 475 376 (Erik Drenth)