De sprekers op ons evenement

4 Sprekers vertellen over hun passie en/of beroep in relatie tot vitaliteit. Maak kennis met de sprekers op ons evenement!

Waar vertellen onze sprekers over?

 

Antje Zwierenberg

 

Antje heeft ‘BOEST’, het vitaliteitsprogramma van FrieslandCampina, opgezet en geleid. In haar presentatie deelt ze haar ervaring als projectmanager Vitaliteit én de resultaten die met ‘BOEST’ zijn behaald. Medewerkers van FrieslandCampina die aan ‘BOEST’ hebben deelgenomen kunnen bijvoorbeeld hun energie beter managen en herstellen beter van hun werk. Wat zijn de succesfactoren van een vitaliteitsprogramma en hoe zet je zo’n programma op, in kleinere en grotere organisaties? Wat is de eerste stap, hoe motiveer je medewerkers om gezond en fit te werken en te leven en wat is je rol als leidinggevende hierin?

 

Jelle Prins

 

In zijn presentatie schetst Jelle Prins op praktische wijze het wetenschappelijk kader voor vitaliteit. Wat zijn de belangrijkste oorzaken voor werkstress en wat is bevlogenheid? Ook gaat Jelle in op zijn ervaring met vitaliteitsprogramma’s in de gezondheidszorg. Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe houden we ‘onze’ dokters fit en vitaal en wat kunnen we daar samen van leren? Jelle deelt op toegankelijke en praktische wijze zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vitaliteit.

 

Jochem Uytdehaage

 

Jochem neemt je op een energieke wijze mee naar zijn ervaringen uit 20 jaar topsport en wat jij hier als toehoorder van kan leren. Voor jou zelf, jouw werk, maar ook binnen jouw team of organisatie. Hij kent als geen ander het belang van duurzaam presteren en duurzame inzetbaarheid. Jochem laat de deelnemers op energieke en inspirerende wijze zien hoe belangrijk de balans tussen inspanning en ontspanning is. Hoe kun je de flexibiliteit en veerkracht van medewerkers vergroten? Het belang van slaap, voeding en bewegen komt aan bod evenals het omgaan met de work-life balance. Kortom, een inspirerende en motiverende prestatie vol praktische tips voor het vergroten van de vitaliteit in uw organisatie!

 

Paul Oosterhof

 

Paul is sinds 2018 hoofdtrainer van VC Sneek dames 1 en heeft het afgelopen seizoen met het team de 2e plaats in de Eredivisie behaald. Hij combineert deze uitdaging van meer dan 25 uren per week met zijn baan in het onderwijs in Stadskanaal. Dat geldt ook voor de speelsters van het team: topsport combineren met werk, studie of stage. Hoe doen zij dit en hoe blijven zij fit, mentaal en fysiek? Een kijkje in de keuken van topsport in Sneek! Wat kunnen bedrijven, scholen, instellingen en ondernemers daar van leren? Is uw organisatie ook in topvorm?